Verkoop van uw groene ingrediënten

Bent u een producent of leverancier en beschikt u over groene ingrediënten?

Ontdek een nieuwe manier  om ook online uw ingrediënten onder de aandacht te brengen en te verkopen en wordt onderdeel van onze marketplace. Het plaatsen van uw ingrediënten is geheel gratis. Het vergroot uw bereik en afzetmarkt onder een groot potentieel in de voedingsmarkt. Daarnaast kunt u hiermee op termijn op uw personeelskosten besparen doordat uw verkoop deels naar online zal verplaatsen.

Wij zijn een gespecialiseerde website gericht op de verduurzaming van de voedingsmarkt.
Word partner van Greenfoodfinder en start met het uploaden van uw ingrediënten en breng ze rechtstreeks onder de aandacht van productiebedrijven die willen vergroenen.

Maak gebruik van onze marketplace en vergroot uw online zichtbaarheid.
Als ingrediënten partner van Greenfoodfinder heb je de mogelijkheid om op ons platform volledige uitleg te geven over de bijzondere eigenschappen van uw speciale groene ingrediënt inclusief het doen van applicatie advies.
Tevens zullen wij (jaarlijks) seminars organiseren waar vergroening centraal zal staan. Ingrediënten partners hebben de mogelijkheid om hieraan actief bij te dragen.
Word partner van Greenfoodfinder en profiteer mee met uw ingrediënten bij het vergroeningsproces en advies dat Greenfoodfinder doet bij haar klanten.

Maak uw productinformatie voor alle kopers tegelijk toegankelijk. Plaats uw ingrediënten gratis op Greenfoodfinder en ontvang aanvragen voor monsters, offertes en/of bestellingen van potentiële kopers.

Meer weten? Neem direct contact met ons op