Verkoop van uw groene producten

Bent u een productiebedrijf en produceert u groene (eind)producten?

Ontdek een nieuwe manier om ook online uw producten onder de aandacht te brengen en te verkopen aan B2B klanten en wordt onderdeel van onze marketplace. Het plaatsen van uw producten is geheel gratis. Het vergroot uw bereik en afzetmarkt onder een groot potentieel in de voedingsmarkt.
Daarnaast kunt u hiermee op termijn op uw personeelskosten besparen doordat uw verkoop deels naar online zal verplaatsen.

Wij zijn een gespecialiseerde website gericht op de verduurzaming van de voedingsmarkt.
Word partner van Greenfoodfinder en start met het uploaden van uw producten en breng ze rechtstreeks onder de aandacht van B2B bedrijven die willen vergroenen.

Maak gebruik van onze marketplace en vergroot uw online zichtbaarheid.
Als producten partner van Greenfoodfinder heeft u de mogelijkheid om op ons platform volledig uitleg te geven over de bijzondere eigenschappen van uw groene producten inclusief het toelichten van uw groene bedrijfsambities.
Word partner van Greenfoodfinder en profiteer mee van het vergroeningsproces dat we samen in gang zetten!

Doordat het platform handige combinaties maakt van groene producten die bij elkaar passen zal uw product nog eerder gevonden worden in de combinatie met andere groene bijpassende producten. Maak uw productinformatie voor alle kopers tegelijk toegankelijk. Plaats uw producten gratis op Greenfoodfinder en ontvang aanvragen voor monsters, offertes en/of bestellingen van potentiële kopers.

Meer weten? Neem direct contact met ons op.