Cyklop B.V.

Cyklop B.V. is een dochteronderneming van Cyklop International, een wereldwijde producent en leverancier van verpakkingssystemen en -materialen.
Met hun producten en expertise bieden zij hun klanten de beste oplossing op het gebied van ladingzekering tijdens intern en extern transport, waarbij de focus op het veilig en onbeschadigd transporteren van producten ligt. Zij bieden op de markt afgestemde oplossingen: handapparaten, machines en systemen, bijpassend verbruiksmateriaal, professioneel advies, project engineering en een ijzersterke technische service.


Duurzaam verpakken

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Consumenten en bedrijven hebben steeds meer de intentie om duurzaam te leven, zo min mogelijk afval achter te laten en de wereld een stukje beter te maken. Cyklop wil hier graag aan bijdragen door duurzame producten aan te bieden. Zo proberen wij verpakkingsafval te verminderen, hergebruik te stimuleren en ergonomisch werken aan te moedigen. Overstappen op milieuvriendelijk werken en verpakken hoeft niet moeilijk te zijn!

Duurzamer werken kan op verschillende manieren. Zo kan het verpakkingsmateriaal aangepast worden naar een recyclebare variant, kan ergonomischer werken bijdragen aan minder ziekteverzuim en kan het automatiseren van het verpakkingsproces op de lange termijn een goede bijdrage leveren. Verduurzaming is voor elk bedrijf anders.

Reduceren plastic

Zoals gezegd, verduurzaming is voor elk bedrijf anders. Green Food Finder richt zich in eerste instantie op verduurzaming via het in omloop brengen van minder verpakkingsmateriaal – plastic reductie. Hieronder vindt u een paar voorbeelden.