Dutch Seaweed Group

Met Dutch Seaweed Group staan we voor duurzaam, gezond en lokaal zeewier. Als innovatief bedrijf ontwikkelen en leveren wij Royal Kombu en Wakame vanuit onze eigen boerderij in de Oosterschelde. Ons doel is om de kloof te overbruggen van kleinschalige naar grootschalige zeewierteelt.
Door middel van onze eigen hatchery, farm en verwerking is de gehele teelt transparant. Voor de verkoop werken we graag samen met partijen in de markt die op zoek zijn naar de mooie toepassingen van zeewier.


Duurzaam & innovatief

Iedereen is op zoek naar duurzame oplossingen om de wereld te verbeteren. Dutch Seaweed Group draagt hieraan bij door de duurzame teelt van zeewier in de praktijk te brengen. Dit omdat zeewier geen landbouwgrond, zoet water of mest nodig heeft. Daarnaast is het volledig plantaardig en bevat het gezonde voedingsstoffen. Kortom, hoe meer zeewier we kweken, hoe meer impact we maken!

De zeewier kan verwerkt worden naar wens van de klant. Onder andere vers, gezouten, gevroren en gedroogd. Dit als hele bladeren, flakes, poeder of puree.